Umjetna inteligencija prodaje

SALESmanago Copernicus Machine Learning & AI Recommendation Engine

Koncept preporuka proizvoda od strane umjetne inteligencije revolucionarno su promijenile svijet marketinga. Temeljem Accenture analize, umjetna inteligencija povećati će prodaju za 38% i generirati 14 bilijuna dolara dodatnog prometa do 2035.

U prosjeku upotreba preporuka proizvoda daje otprilike 500% veće konverzije u odnosu na generičku ponudu.

Budući da se informacije o velikoj učinkovitosti preporuka proizvoda mogu naći gotovo svugdje, nema mnogo pouzdanih izvora koji opisuju kako funkcioniraju različiti mehanizmi za preporuke i koji su algoritmi učinkovitiji.

AI platforme za preporuke proizvoda su sustavi koji omogućuju prikazivanje personaliziranih sadržaja, kompatibilnih sa svim informacijama o proizvodu kako bi se povećala stopa konverzije i prodaja. Takve se preporuke mogu prikazati na raznim mjestima, poput odredišne stranice, košarice, e-poruke ili web push obavijesti. Način na koji su proizvodi odabrani ovisi o odabranoj vrsti preporuke. Svakako pročitajte analizu učinkovitosti SALESmanago AI platforme i usporedbu sa drugim rješenjima na tržištu. Pogađate već …

SALESmanago Copernicus Machine Learning & AI Recommendation Engine

Neovisno o tome jeste li već naš korisnik ili ne, a želite testirati vizualno pretraživanje na svojoj web stranici, jednostavno nas kontaktirajte mailom support@salesmanago.com Implementacija traje manje od tjedan dana.

Više o SALESmanago rješenjima na SALESmanago web stranicama