SALESmanago je lider u kategorijama Marketinška automatizacija i personalizacija na ljestvici G2

SALESmanago #1 AI driven CDPX

U najnovijem izvješću G2 o tržišnim liderima, SALESmanago je zadržao svoju poziciju vodećeg dobavljača softvera za automatizaciju marketinga. Uz to, svrstan je među rješenja s visokim učinkom u kategorijama Marketing Analytics, A / B testiranje i Chat uživo.

G2 je vodeća platforma za poslovni pregled za usporedbu poslovnog softvera. Svako tromjesečje objavljuje se njihovo izvješće o najboljim rješenjima za tvrtke, u odabranim kategorijama, na temelju korisničkog iskustva. Posebno smo ponosni na svoju poziciju u izvješću, jer je zadovoljstvo kupaca najbolje mjerilo kvalitete naših proizvoda.

Još jedan sjajan rezultat na ljestvici G2 potvrđuje da je SALESmanago sveobuhvatna platforma koja omogućuje učinkovito upravljanje marketinškim i prodajnim procesima, kao i pružanje korisničke podrške u svakoj fazi korištenja alata.

  • Predviđanja transakcija uz pomoć umjetne inteligencije, predviđanja odljeva i LTV-a,
  • Dodaci za društveni dokaz,
  • Novi Omnichannel graditelj kampanje,
  • Prikaz lijevka prodaje u stvarnom vremenu za e-trgovinu,
  • Mobile Marketing 2.0 s novim kanalima poput Whatsappa, Vibera, Messengera, Telegrama.
#1 AI driven CDXP
#1 AI driven CDXP

SALESmanago vodeća je platforma i rješenje za personalizaciju online sadržaja i automatizaciju procesa marketinga i prodaje. Pogonjena umjetnom inteligencijom najnovije generacije Copernicus osigurava barem 25% veću konverziju i prihode te potpuno personalizira sadržaj čak i neregistriranim posjetiteljima web stranica i drugih online sadržaja.

Probajte besplatno 30 dana. Kontaktirajte nas mailom na sales@salesmanago.com za više informacija i dogovor oko prezentacije SALESmanago rješenja.

Više o SALESmanago rješenjima na SALESmanago web stranicama